Onze medewerkers

Van der Wal Makelaars o.g

Paul van der Wal
Paul van der Wal
Adviseur
Paul nam eind jaren 70 samen met zijn broer Hans het makelaarskantoor over van hun vader. Getrouwd, drie kinderen. Kreeg in 2010 een oorkonde van de NVM in verband met het 25 jaars NVM makelaarsschap. Inmiddels heeft hij het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Pieter maar waar nodig is adviseert hij.
Pieter van der Wal
Pieter van der Wal
Makelaar en taxateur o.g. Lid NVM en Vastgoedcert
Pieter is notarieel jurist en de middelste zoon van Paul. Via de Utrechtse en Tielse makelaardij nu in het familiebedrijf. Geboren en opgegroeid in Neerijnen, woonde ook in Utrecht en nu in Tuil. Liefhebber van antiek en klassieke auto’s; als het weer het maar half toelaat zoeft hij per oldtimer door de Betuwe & Bommelerwaard.
Kirsten van den Heuvel
Kirsten van den Heuvel
Assistent makelaar
Kirsten is Assistent Makelaar Wonen (ARMT). Kirsten versterkt sinds 2015 het team in zowel de binnen- als de buitendienst. Kirsten is geboren en tot op heden woonachtig in Zaltbommel.
Helene van Drunen - Vermeulen
Helene van Drunen - Vermeulen
Binnendienst
Helene is het eerste aanspreekpunt op kantoor, plant afspraken in en verzorgt uiteenlopende administratieve taken. Helene woont in Bruchem, volleybalt graag en vervult tevens divers vrijwilligerswerk in de regio.
Esmée Poot
Esmée Poot
Binnendienst
Esmée is onze allrounder. Ze verzorgt uiteenlopende administratieve taken. Esmée is geboren in Zaltbommel en tegenwoordig woonachtig in Gameren. Reizen en fotograferen zijn haar grote hobby's.
Corné Vos
Corné Vos
Stagiair
Corné is 17 jaar, woont in Nederhemert en zal de aankomende maanden ons team versterken om praktijkervaring op te doen.