Onze medewerkers

Van der Wal Makelaars o.g

Paul van der Wal
Paul van der Wal
Adviseur
Paul nam eind jaren 70 samen met zijn broer Hans het makelaarskantoor over van hun vader. Getrouwd, drie kinderen. Kreeg in 2010 een oorkonde van de NVM in verband met het 25 jaars NVM makelaarsschap. Inmiddels heeft hij het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Pieter maar waar nodig is adviseert hij.
Pieter van der Wal
Pieter van der Wal
Makelaar en taxateur o.g. Lid NVM en Vastgoedcert
Pieter is notarieel jurist en de middelste zoon van Paul. Via de Utrechtse en Tielse makelaardij nu in het familiebedrijf. Geboren en opgegroeid in Neerijnen, woonde ook in Utrecht en nu in Tuil. Liefhebber van antiek en klassieke auto’s; als het weer het maar half toelaat zoeft hij per oldtimer door de Betuwe & Bommelerwaard.
Joor Oskam
Joor Oskam
Makelaar en taxateur o.g. Lid NVM en Vastgoedcert
Joor is gedreven en betrokken. Studeerde HBO Vastgoed & Makelaardij in Eindhoven. In 2009 bij ons begonnen als stagiaire, daarna ruim 6 jaar werkzaam geweest als kandidaat-makelaar en sinds het voorjaar van 2017 is ze Register Makelaar-taxateur. Woonachtig in Bruchem. In het weekend kun je haar tegen komen op en rond de voetbalvelden in de Bommelerwaard maar ze verkent het werkgebied ook graag op de racefiets.
Helene van Drunen - Vermeulen
Helene van Drunen - Vermeulen
Binnendienst
Helene is het eerste aanspreekpunt op kantoor, plant afspraken in en verzorgt uiteenlopende administratieve taken. Helene woont in Bruchem, volleybalt graag en vervult tevens divers vrijwilligerswerk in de regio.
Kirsten van den Heuvel
Kirsten van den Heuvel
Assistent makelaar
Kirsten is Assistent Makelaar Wonen (ARMT). Ze is bij ons begonnen als stagiaire maar versterkt inmiddels het team in zowel de binnen- als de buitendienst. Kirsten woont in Zaltbommel.
Esther Slob
Esther Slob
Esther woont in Rossum en volgt de opleiding Handel en Ondernemen aan de Rooi Pannen in Tilburg de komende weken loopt Esther stage bij het team Van van der Wal makelaars.