Verkoop

 

Een geslaagde verkoop van uw huis of bedrijfspand begint met de kunst van het presenteren

Bij het verkopen van uw pand speelt ‘de kunst van het presenteren’ een belangrijke rol. U kunt ervan op aan dat de vakmensen van Van der Wal makelaars deze kunst tot in de finesses beheersen. We zijn immers het best verkopende makelaarskantoor uit de regio. Uw huis wordt dus op de beste wijze gepresenteerd aan een groot publiek.
Als u uw pand bij Van der Wal makelaars in de verkoop aanbiedt, gaan we direct op zoek in ons eigen bestand van zoekers. Ook voegen wij uw pand toe aan het bestand van alle NVM-makelaars in Nederland. Soms is dit al genoeg: het komt regelmatig voor dat een pand al wordt verkocht, voordat er ook maar één advertentie is geplaatst.

 

 

 

Aantrekkelijke verkoopbrochure en presentaties op internet

Om uw pand onder de aandacht te brengen, maakt Van der Wal makelaars een fraaie verkoopbrochure met goede foto’s en pakkende teksten. Bovendien komt er een prominente presentatie op funda, de meest bekeken huizensite van Nederland. Ook op onze eigen, goedbekeken website wordt uw woning in de schijnwerpers gezet. Met social media als InstagramFacebook en Twitter zijn we ook bedreven.
Uiteraard wordt ons woning- en bedrijfsaanbod ook gepresenteerd in de etalage van ons kantoor. Aangezien ons kantoor zich in het hart van Zaltbommel bevindt, komen hier dagelijks honderden passanten langs. En dat alles met succes, want we zijn het best verkopende makelaarskantoor uit de regio!

 

 

 

 

Van der Wal makelaars neemt u de zorg uit handen

Mensen die belangstelling hebben voor uw pand, worden uitvoerig door ons geïnformeerd. In overleg met u verzorgen wij bezichtigingen. Wil iemand uw huis of bedrijfspand kopen, dan zorgen wij dat u er een zo gunstig mogelijke prijs voor krijgt. Ook de verdere afwikkeling nemen wij u volledig uit handen: van het opstellen van het koopcontract tot en met de levering bij de notaris.
Na de verkoop kunnen onze opdrachtgevers een beoordeling op funda schrijven. Hier kunt u een aantal beoordelingen lezen.

 

 

 

Gratis waardebepaling en deskundig advies?

Denkt u erover uw huis te verkopen? Bel ons dan nu voor een gratis waardebepaling en een geheel vrijblijvend adviesgesprek over de beste verkoopstrategie, telefoon 0418 - 51 33 92. Of vul nu het antwoordformulier in.
 

Neerijnen, Maasdriel, Zaltbommel, makelaar, makelaardij, Van der Wal, woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, huis verkopen, succesvol verkopen