Taxatie

Een huis of bedrijfspand heeft meer waarden dan u misschien denkt: verkoopwaarde, boekwaarde, herbouwwaarde, woz-waarde en executiewaarde, om er maar een paar te noemen. De verschillende soorten waarden kunnen fors uiteenlopen. Een betrouwbare indicatie van die waarden heeft u onder andere nodig als u van plan bent een pand te (ver)kopen of een hypotheek of verzekering wilt afsluiten. 
 

Voor de financiering van een pand is vaak een taxatierapport nodig. Als er Nationale Hypotheek Garantie aangevraagd gaat worden of in veel andere gevallen vraagt de bank om een gevalideerd taxatierapport.

De taxatierapporten en waardeverklaringen van Van der Wal worden door alle geldverstrekkers, boekhouders en de belastingdienst erkend. We taxeren echter niet voor financieringsaanvragen bij De Volksbank en aan De Volksbank verbonden labels ASN Bank, SNS, BLG Wonen, RegioBank en ZwitserlevenBank. Dit omdat De Volksbank c.s. ons een onbetrouwbare partner is gebleken.

Van der Wal makelaars is door de NVM, het NWWI , NRVT, NIBC  en Domivest gekwalificeerd om alle taxaties van woningen en bedrijfspanden vakkundig uit te kunnen werken.

Voor meer informatie over taxaties of hypotheken kunt u contact opnemen met ons kantoor. 

Snel en accuraat maken wij voor u een uitgebreid taxatierapport, dat uitstekend onderbouwd is. Taxatierapport nodig? Verstuur dan nu het antwoordformulier of bel met Van der Wal makelaars, telefoon 0418 - 51 33 92.