Wie wij zijn

Zaltbommel, makelaar, van der wal
vlnr: Helene van Drunen, Kirsten van den Heuvel, Pieter van der Wal, Joor Oskam en Paul van der Wal. 
 

Of u nu wilt verkopen of kopen, Van der Wal is dé aangewezen makelaar in de Betuwe & Bommelerwaard.

Met ons hoge serviceniveau, onze persoonlijke aanpak en snelle transacties blijken we een betrouwbare partner.   

 

Ruim 50 jaar ervaring

We zijn al ruim 50 jaar gevestigd in ons rijksmonument in het hart van het Zaltbommelse centrum en we zijn daarmee het langst bestaande kantoor van de regio. U gaat dus in zee met deskundige en slagvaardige makelaars, bij wie de fijne kneepjes van het vak in het bloed zitten.


Rustig gevoel

Bij Van der Wal makelaars wordt u bijgestaan door vakmensen die de subtiele kunst van kopen en verkopen tot in de finesses beheersen. En die bovendien veel kennis hebben van de onroerendgoedmarkt, van contracten, van overheidsbepalingen en van bouwkundige zaken. Al die vakkennis en ervaring levert u het rustige gevoel op dat uw zaak in goede handen is. En dat is belangrijk, want een huis kopen of verkopen is al spannend genoeg.
 

Combinatie van talenten

In het team van Van der Wal makelaars is veel deskundigheid gebundeld. U wordt niet alleen bijgestaan door de makelaars-taxateurs Paul van der Wal en Pieter van der Wal maar ook door assistent-makelaar Kirsten van den Heuvel. Bij al uw vragen wordt u helder te woord gestaan door Esmée Poot en Helene van Drunen-Vermeulen. Daarnaast krijgt het team vaak versterking van een ambitieuze stagiair.
 

Modern kantoor met degelijke beroepsopvatting

In uw samenwerking met Van der Wal makelaars ontmoet u veel gerijpt vakmanschap. Maar ook veel kennis van moderne verkoopinstrumenten zoals databases en internet. U kiest dus voor een modern kantoor met klassieke opvattingen over klantvriendelijkheid.
 

Tijd en aandacht

Bij Van der Wal makelaars wordt u op prettige en heldere wijze geadviseerd. En als u even belt of een afspraak maakt, is er altijd alle tijd en aandacht voor u. Stap voor stap wordt u op deskundige wijze door het aan- of verkooptraject geleid. Dus of u nu de woning van uw dromen zoekt, een goede koper voor uw pand of een geschikte locatie voor uw bedrijf: Van der Wal makelaars vormt uw brug tussen zoeken en vinden.
 

Welkom!

Van der Wal Makelaars o.g

Kantoor Vestiging Van der Wal Makelaars o.g

Adresgegevens

Gamerschestraat 14
5301 AS Zaltbommel
KvK nummer: 50020919
BTW nummer: 822501417B01